Hello Spring! Hello Cellulite!

Prikaz zdrave kože i kože s celulitom

Hello Spring! Hello Cellulite!

18. ožujka 2022.

Veliki topli pozdrav prvim danima proljeća, suncu, kratkim i tankim odjevnim predmetima i naravno- celulitu! Udubljenja kože na bedrima, području iznad koljena,  stražnjici i stomaku često zbog izgleda nazivamo i narančinom korom, ali njegova pojava uopće nije slatka poput naranče. Počnimo na vrijeme zajedničku borbu sa neprijateljem ženskog samopouzdanja!

Hello Spring Hello Cellulite 1

Što je celulit i zašto ga imamo?

Celulit je zapravo promjena masnog tkiva i stanica koje su prouzročene određenim limfnim promjenama. Nastaje iz razloga nedovoljne sposobnosti organizma da se riješi suvišnog otpadnog materijala. Štetne se tvari gomilaju u masnim stanicama koje se nalaze ispod kože, a rezultat toga je povećavanje njihovog obujma. Stanice stvaraju pritisak na kožu i uzrokuju vidljivu površinsku kožnu deformaciju koja podsjeća na izgled spomenute narančine kore.

Prikaz zdrave kože i kože s celulitom
Prikaz zdrave kože i kože s celulitom

Dok jedni smatraju da je celulit isključivo genetičkog nasljeđa, drugi su skloniji vjerovanju da je celulit posljedica prehrane sa visokim udjelom prehrambenih masnoća, izostanka tjelesne aktivnosti, loše cirkulacije, nakupljanja toksina u organizmu pa čak i svega navedenoga.

Kako spriječiti nastanak celulita?

Usvojene zdrave životne navike su više od polovice borbe proziv celulita. Zdrava ishrana, rekreacija, dovoljna količina vode samo su neke od navika koje će zaustaviti ili usporiti nastanak celulita. Poželjno je jesti lakšu hranu, bez dodatnih unosa soli i šećera, unositi dovoljne količine  nutrijenata poput vitamina C i kalija, kavu zamijeniti čajem te u potpunosti odbaciti štetne navike. Uvesti u dnevnu rutinu kretanje barem 30 min, te boraviti u prirodi bio bi minimum poželjne fizičke aktivnosti.

Hello Spring, Hello Cellulite 2

Sve sam to učinila i opet imam celulit!

Sada je red  za ciljane borbe! Ukoliko svo navedeno oružje nije bilo dovoljno, tu je Anticelulitni program HELLO PRETTY BODY iz Ingea bio radionice. Kolekcija načinjena od Gela, Ulja, Pilinga i Čaja za ciljanu borbu s omraženom narančinom korom. Aktivna supstanca kofein udružena sa uljima bršljana, ružmarina, centele, čempresa, borovice limuna i cedra godinama se pokazala kao izvrsna kombinacija za savršen izgled kože bez omraženih ‘rupica’.  Redovnim pilingom potiče se cirkulacija u kritičnim predjelima, a masažom uljem i/ili gelom dolazi i do drenaže. Poseban namjenski čaj tu je za snažnu borbu iznutra. Hello Pretty Body je čaj, pomno osmišljen za ciljanu borbu protiv tvrdokornih nakupina celulita te izbacivanje viška vode iz potkožnog sloja.

Hello Pretty Body: Čaj, Ulje I Piling

Piling će ukloniti odumrle stanice kože i ostaviti kožu glatkom, dok će ju ulja njegovati satima nakon tretmana. Svakim tretmanom smanjivat će celulit i pomoći zagladiti narančinu koru. .

Ulje i gel imaju aktivne sastojke koje poboljšavaju mikrocirkulaciju ili razgradnju potkožnih masnih naslaga pa time i nestajanje naslaga celulita.

Hello Pretty Body: Gel, Ulje i Pilling

Celulit je problem koji zahtjeva redovan tretman, a ne povremenu pažnju. Kada odlučite krenuti u ovu borbu, obratite pažnju na sve segmente potrebne da se rat i dobije. Prilagodite navike, nabavite potrebne kozmetičke preparate, naoružajte se  strpljenjem i odlučno krenite u borbu.