SKIN LOVE kolekcija i njega kože zimi

SKIN LOVE kolekcija i njega kože zimi

2. prosinca 2021.

Tijekom hladnih zimskih mjeseci koža je posebno osjetljiva, stoga se o njoj treba adekvatno brinuti. Izložena niskim temperaturama, koža lica i tijela često postaje suha, gruba, osjetljiva a često i puca. Tada treba biti svjestan da je koža više izložena  vjetru, hladnoći i onečišćenom zraku, pa i zaštita kože treba biti prilagođena tim uvjetima.  Moramo se pobrinuti da koža bude hidratizirana i nahranjena jer je hladno razdoblje za svaki tip kože zapravo izvanredno stanje.

Neke od univerzalnih misli o njezi kože zimi je hidratacija, dubinska hrana, redovni pilinzi, izbjegavanje vrelih tuševa te vanjska zaštita kože odjevnim predmetima ili određenim kozmetičkim preparatima. Jedan od idealnih pomagača u zimskoj rutini bio bi shea maslac. Zbog svojih svojstava nezamjenjiv je u svakodnevnoj njezi kože. Obiluje nezasićenim masnim kiselinama, ima visok udio proteina i minerala, te neizostavne vitamine A i D. Zadržava prijeko potrebnu vodu u koži, te je savršen za regeneraciju kože. Djeluje protuupalno i pomaže pri zacjeljenju manjih rana, ogrebotina i opeklina, koristi se u prevenciji i suzbijanju strija i ožiljaka. Shea maslac pomaže kapilarnoj cirkulaciji pospješujući dovod kisika u tkivo i potiče eliminaciju  otpadnih tvari tj. toksina. Hipoalergen je, stoga neće izazvati iritacije na bilo kojem tipu kože.

Svjesni benefita shea maslaca, u Ingea bio kreirana je Skin love kolekcija koja u sva tri proizvoda sadrži ovu blagotvornu sirovinu. Kolekcija sadrži tri proizvoda.

–          Maslac za tijelo

Pogledaj Maslac za tijelo

Iznimno bogat maslac za tijelo namijenjen je svim tipovima kože, no najviše pogoduje njezi suhe i oštećene kože. Načinjen na bazi shea maslaca i bademovog ulja, intenzivno hrani, omekšava i njeguje kožu, te je čini mekanom i mirisnom.

–          Piling za lice

Pogledaj Piling za lice

Piling za lice, iznimno kremaste teksture, načinjen od shea maslaca u kombinaciji s uljem i košticama marelice. Nježno uklanja odumrle stanice kože, potiče cirkulaciju kože lica te njeguje i hrani kožu.

–          Krema za ruke

Pogledaj Kremu za ruke

Iznimno bogata krema za ruke namjenjena je za njegu ruku normalne i suhe kože. Lako se upija i nanosi na kožu, pružajući joj zaštitni efekt, te je ostavlja mekanom i mirisnom. Intezivno hrani, omekšava i njeguje kožu pružajući joj zaštitu i hidrataciju.

Skin love kolekcija cjeloviti je treman te najbolji zimski prijatelj kože.