Vaša iskustva: #noAkne proizvodi

NoAkne kolekcija

Vaša iskustva: #noAkne proizvodi

9. ožujka 2020.
NoAkne kolekcija

Akne (bobuljice, prištići, frkice) su kožni poremećaj nastao usred začepljenja žlijezda lojnica sebumom. Pojavljuju se na mjestima na kojima su lojnice najbrojnije – čelo, obrazi, brada, prsište, leđa, ramena i nadlaktice. Postaje više vrsta akni a najčešće su akne vulgaris/ obične akne.

Poznata su 4 faktora uzročnika akni:
– Pretjerano stvaranje sebuma/loja
– Nepravilno ljuštenje mrtvih stranica kože
– Bakterije
– Upala

U rubrici „Vaša iskustva“ donosimo priču korisnice Ingea bio proizvoda,koji su joj pomogli u riješavanju problema akni na licu. U samo tri mjeseca korištenja #noAkne sapuna, tonika i melema, problem je uspješno riješen. „. Kada sam dobila Ingea bio #noAkne sapun,melem i tonik za lice, isprva sam bila skeptična zbog ranijih iskustava sa raznim proizvodima za njegu lica, no kako je vrijeme prolazilo uvidjela sam napredak na mome licu.“ Na fotografiji možemo vidjeti razliku prije i poslije 3 nmjeseca korištenja Ingea bio #noAkne proizvoda.

#NoAkne kolekcija  načinjena je od najfinijeg nevena, čajevca, osnažena jakim propolisom koji u zaborav bacaju masnu i problematičnu kožu, akne, i prištiće. I sve to uz ugodaan i osvježavajući miris limuna.

„Ne samo da su mi ovi proizvodi pomogli da se ožiljci i akne povuku te su mi također mnogo pomogli pri obnavljanju kože koja je nakon korištenja ovih proizvoda postala mnogo hidratizanija te njegovanija.“

Sapun, tonik i melem iz kolekcije #noAkne, jaki su saveznici u borbi proiv problematične i masne kože. Svakodnevnom i pravilnom primjenom ovi proizvodi otklanjaju mrtve stanice kože, uklanjaju masne naslage te spriječavanjem začepljenja pora onemogućuju nastanak novih akni na koži.

Primjena proizvoda #noAkne:
#noAkne antibakterijski sapun koristiti svakodnevno u večernjoj rutini njege kože. Uklanjanja nečistoće i slojeve mrtvih stanica kože. Čajevac i propolis djeluju antibakterijski, dok hranjive tvari  iz meda revitaliziraju kožu.

#noAkne tonik svojim antibakterijskim, antiseptičnim i protugljivičnim svojstvima, barem dva puta na dan brani kožu od svih štetnih čimbenika zbog kojih ona postaje problematična. Također, hidratizira i vlaži kožu, čisti i djeluje kao ljekovito sredstvo. Moguće koristiti kao ovlaživač (raspršiti po koži) ili kao pomoć pri uklanjanju nečistoća (uz pomoć blaznice).

#noAkne melem potrebno je nanijeti na očišćenu kožu. Može ga se koristiti 2-3 puta na dan. Osim što je snažan borac protiv akni, ovaj melem obnavlja oštećenu kožu, smanjiva crvenilo i ožiljke te pomaže kod manjih opekotina.

Na kraju je još zadovoljna korisnica pooručila: „Ako imate osjetljivu kožu baš kao i ja preporučila bih da koristite Ingea bio proizvode, te vjerujem da nećete požaliti.“